Direktor Širokog: Sesar ne može odigrati sezonu bez ekscesa

JOSIP SESAR zaista ne može odigrati sezonu, a da se ne nađe u središtu skandala. Najnoviji je svom klubu Širokom priuštio za vrijeme odigravanja Goodyear utakmice protiv košarkaša Zadra. No, najbolji strijelac lige u subotu se i nije previše naigrao, s obzirom da je teren demostrativno napustio nakon samo osam minuta.

Razlog? Nije mu se svidio razvoj događaja, našao se u verbalnom sukobu s trenerom  Jakšom Vulićem, šut ga nije išao, ili ga je netko krivo pogledao?

"Ma tko će njega znat..." - uzdahnuo je u slušalicu direktor Širokog Ante Suton.

Sesar, naravno, ima svoju stranu priče, iako će i ovaj put od presudne važnosti biti riječ Disciplinske komisije.

"U osam minuta igre dobio sam jednu loptu. Kada me Vulić upitao zašto ne igram, odgovorio sam: Kako da igram kad nemam loptu? Trener je postavio ultimatum, ili igraj ili idi, pa sam se lijepo skinuo i otišao." - kazao je Sesar, koji se nakon incidenta "u civilu" pojavio pokraj terena.

Vulić je nakon utakmice podnio ostavku Upravi kluba, no ona još uvijek nije prihvaćena.

"Još ništa ne mogu definitivno potvrditi. Disciplinska komisija mora uzeti izjave trenera i igrača, Upravni odbor odlučit će što i kako dalje. Nažalost, ovo je samo jedan u nizu gafova velikog talenta. Interes kluba je najvažniji, a Sesaru smo zaista željeli pomoći da se riješi takvog ponašanja. Očito on ne može odigrati sezonu bez ekscesa." - za kazao je Suton Indexu.

Podjsetimo, Sesar je igrajući za Cibonu stalno ulazio u sukob s Draženom Anzulovićem, prigovarajući da nema status koji zaslužuje, kao i da Fitch stalno ubire plodove njegovog rada. Iz Cibone ga je svojevremeno potjerao i Neven Spahija, a iz Talijanskog Avellina pobjegao je su mu nedostajali prijatelji, djevojka, a nije se mogao ni priviknuti na novu okolinu.

D.R.

 

Pročitajte više