Dječak s tribine gurnuo prst u anus zvijezdi Seville

Screenshot: Twitter

NEVJEROJATAN čin mladog navijača domaćih na utakmici Rayo Vallecano - Sevilla (1:2) u La Ligi zasjenio je sve ostalo na meču te postao top tema u Španjolskoj. Dok se Lucas Ocampos, zvijezda gostiju, spremao izvoditi aut, jako mladi navijač Raya, praktički dječak, sa sjedala na tribini je to što nema atletske staze između gledatelja i ruba terena iskoristio za mučki napad.

Klinac je naime igraču Seville gurnuo prst u anus, nakon čega se smijuljio i likovao. Ocampos je ostao šokiran i užasnut ovim divljačkim činom, nakon kojeg se okrenuo dječaku i nešto mu rekao, ali nije poduzimao ništa više od toga. Neviđeni ispad mladog navijača Raya postao je tema naslovnica španjolskih medija. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NAPAD

Nakon utakmice Sevilla se oglasila priopćenjem: "Duboko žalimo zbog incidenta u kojem je naš igrač Lucas Ocampos pretrpio opsceni i potpuno neprimjereni napad navijača Rayo Vallecana. Sevilla se nada da će se protiv počinitelja primijeniti odgovarajuće mjere kako se ovakvo ponašanje ne bi ponovilo na nogometnim stadionima i terenima. Ovakve geste i ponašanje ne smiju biti dopuštene u našim natjecanjima ako želimo biti najbolja liga na svijetu. Sevilla izražava maksimalnu podršku Lucasu Ocamposu, koji je reakcijom na napad iskazao veliki profesionalizam, usprkos neprihvatljivom ponašanju navijala koji ga je napao!"

Pročitajte više