Đoković i Ivanović za Index: Sve ide po planu na Roland Garrosu

SRPSKI favoriti na Roland Garrosu Novak Đoković i Ana Ivanović suvereno su se plasirali u daljnju fazu natjecanja.

Novak Đoković je za samo 80 minuta svladao Miguela Anela Lopeza Jaena s uvjerljivih 6:1, 6:1 i 6:3. Đoković je tijekom cijelog susreta kontrolirao rezultat i nije dopustio protivniku nikakvu mogućnost za iznenađenje.
 
"Nisam zano puno o svojem protivniku prije susreta, on je bio kvalifikant. Nisam ga podcijenio i dobar je stvar što sam brzo završio susret. Loša stvar je što on nije nije igrao u nekom pretjeranom ritmu pa nisam imao mogućnosti isprobati neka riješenja u samoj igri, ali dobro, nabitnije je da sam pobijedio", kaže treći igrač svijeta Novak Đoković.

Njegova sunarodnjakinja Ana Ivanović također je bez ikakvih problema prošla u treće kolo, slavila je protiv Lucie Safarove iz Češke s također vrlo uvjerljivh 6:1 i 6:2.

"Odigrala sam puno bolje nego u prvom kolu, iako su vremenski uvjeti bili loši jer je puhao jak vjetar. Sve u svemu, jako sam zadovoljna", kaže Ivanović.

Pozicija broj jedan za Anu Ivanović njezin je primarni cilj, no do toga je potrebno još puno raditi.

"Svjesna sam da moram naporno za to raditi, ne želim da mi nitko to pokloni. To je onda puno iskrenije i bolje za mene", zaključuje Ivanović.

Pročitajte više