ROLAND GARROS

VIDEO Đoković pljeskao protivniku i svađao se s navijačem. "Mene si našao za*ebavati"

Foto: Reuters

NOVAK ĐOKOVIĆ plasirao se u 2. kolo Roland Garrosa pobjedom protiv Mikaela Ymera 6:0, 6:2, 6:3.

Prvi tenisač svijeta na terenu je bio samo 99 minuta, ali je vrijeme na Philippe Chatrieru iskoristio da dobro zabavi malobrojne gledatelje.

Đoković nije imao nikakvih problema protiv 80. igrača svijeta i odigrao je sjajan meč, a dio genijalnosti pokazao je kod vodstva 3:0 u prvom setu. Srbinov prvi servis dotaknuo je mrežicu, a Ymer je instinktivno vratio lopticu. 

Đoković ju je u punoj brzini u letu zaustavio reketom, za što je dobio ovacije s tribina, a Srbin se uz to i nasmijao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SJAJAN ĐOKOVIĆEV POTEZ.

U drugom setu Ymer je imao svojih nekoliko trenutaka slave. Nakon duge izmjene i u potpuno bezizlaznoj situaciji, Šveđanin je pogodio nevjerojatan udarac kroz noge. Oduševio je i Đokovića koji je podigao ruke i zapljeskao mu na toj majstoriji.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ YMEROVU MAJSTORIJU.

Sredinom trećeg seta, kod rezultata 3:3, Đokovića je tijekom jednog poena ometao gledatelj koji je na sebi mao majicu s imenom Rogera Federera i prekriženim imenom Rafaela Nadala. Đoković je došao do brejk-lopte i nakon što ju je realizirao, okrenuo se prema navijaču i poslao mu sarkastični poljubac.

Kad je sjeo na klupu, vrtio je glavom i onda rekao:

"Meni si našao zajebavati."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ĐOKOVIĆEV POLJUBAC NAVIJAČU.

Kamere su uhvatile muškarca kako se smijulji na tribini, a Đoković je do kraja dobio sve gemove i rutinski prošao u 2. kolo u kojem će igrati protiv Bjelorusa Igora Gerasimova.

Pročitajte više