Dok su se ostali Dinamovci pripremali, Marić tulumario na Zrću?

SILVIO MARIĆ privukao je pažnju medija svojim negodovanjem što je u utakmici u Osijeku zamijenjen na poluvremenu. Trener Kuže je s Marićem razgovarao i izrazio da imaju odličan odnos. Međutim, prema pisanju medija, Marić je čest gost na Zrću, iako mu je odmor završio.

"Neka mi daju da igram devedeset minuta, ili neka mi kažu da nisam potreban" - izjavio je Marić medijima. Trener Dinama Josip Kuže je na press konferenciji Dinama o istupu najveće zvijezde "Modrih" rekao: "To je stvar koju ćemo rješavati unutar svlačionice."

"Prije svega, moram reći da je Marić kroz treninge kod mene stvorio dojam da je spreman na igru. Osim toga, nikad ne analiziram igru kroz nečiju nespremnost. Marić je igrač koji može okrenuti utakmicu individualnom akcijom. Uostalom, Marićevu igru nisam ocijenio negativno. Stvar je trenera da traži poboljšanje kroz trkačka, možda i taktička rješenja." - dodao je Kuže, čiju izjavu prenosi Novi list.

Modri će u utorak u 18 sati istračti na travnjak "nesuđenog prvoligaša" Novalje u blizini kampa Straško. Trener Kuže je najavio da  će barem 45 minuta uigravati momčad, te da put u Novalju ne remeti ritam treninga. "S našim autobusom ništa nije daleko" - kazao je Kuže.

U istom listu navode se i informacije s otoka Paga, na kojemu je nekoliko konobara potvrdilo da ih na Zrću Silvio Marić redovito posjećuje. Navodno su ga konobari, nakon njegovog krstarenja po Jadranu i povratka u Dinamo, vidjeli čak dvaput. Prema istom izvoru informacije društvo su mu pravili Ante Tomić, Vedran Ješe i Hrvoje Štrok.

Na press konferenciji, glasnogovornik kluba iz Maksimirske 128., Siniša Jagodić, zaključio je da "ne postoji slučaj Marić."

U prijelaznom roku Dinamov trener ne kani više tražiti pojačanja: "Svjesni smo da prijelazni rok još traje i da možemo ostati bez nekoliko igrača. Puno stvari će se događati zadnjih dana prijelaznog roka, krajem kolovoza, ali ne znamo koliko će to zahvatiti Dinamo".

Pročitajte više