Dokić: Razmišljao sam ili ubiti nekog Australca ili baciti nuklearnu bombu na Sydney

ČINI se kako milijun dolara ipak nije dosta da Damir Dokić svoju kćer Jelenu ostavi na miru. Iako je prije nekoliko dana izjavio kako se ispričava organizatorima Austrlian Opena što ih je optužio 2001. godine za podmetanja na turniru, danas je u izjavi za srpski Kurir kazao kako će krvavo osvetiti svoju kćerku.

Dokić smatra da su joj Australci uz pomoć Hrvata i Vatikana isprali mozak, te tvrdi da bi najradije bacio nukleranu bombu na Sydney. Dokića je razljutio posljednji Jelenin poraz u prvom kolu Australian Opena, jer tvrdi kako je ponovo bila pokradena.

"Namjestili su joj Australci, jer je to pogana nacija koja se uživa osvećivati. Oni će vam dati kulena i kobasice na plus 40 stupnjeva, a onda vam neće dati vodu. Poslije ovoga u Mellbournu, krvavo ću im se osvetiti. Svoj život sam prokockao, ali ću Jelenu osvetiti. Jebat ću im majku, kad-tad. Nisam lud kada ovo govorim," - kazao je mahniti Dokić, dodajući kako bi nuklearnu bombu istog trenutka bacio na Sydney da mu je Rusi daju.

"Razmišljao sam i da ubijem nekog Australca, ali time ništa ne bih dobio" - prenosi Sport-bar.info.

Na pitanje novinara Kurira je li se obratio domaćim političarima za pomoć, Dokić je kazao kako je razmišljao da otme Jelenu, no policija mu nije htjela pomoći.

"Samo su mi Vojislav Šešelj i Zoran Đinđić htjeli pomoći. Prvi sada trune u Haagu, a drugoga su ubili. Obojica su znali što će biti sa Kosovom, pa su eliminirani. Amerikanci su doveli svoje poslušnike, poput Vuka Draškovića, Vojislava Koštunice i Borisa Tadića. " - tvrdi Dokić.

Dokić je kazao kako Jelenu ne može vratiti u Srbiju jer je tu bitku izgubio. Tvrdi kako su je katolički preodgojili u vatikanskoj doktrini.

"Ona sada priča ustaški, bolje od Stjepana Mesića, iako su joj te iste ustaše zaklale djeda. Vidjet će Srbi iz Srbije da Damir Dokić nije luđak kada ovo priča, jer sam govorio da nećemo imati Kosovo za šest mjeseci, što će se, nažalost, i obistiniti. " - nastavlja Dokić.

Pomahnitali Dokić je komentirao i braću Bikić. "Pa, Hrvati tragaju za tim bitangama Bikićima. Za njih se ne zna ko su, ko su im otac i majka. To su zlikovci, koji su Jelenu dvije godine držali u kućnom pritvoru." - zaključio je Dokić.

A.H.

Pročitajte više