Domaći debakl Kovača protiv kluba koji ga je proslavio

Foto: EPA

U 31. kolu Bundeslige Hoffenheim je u subotu u gostima pobijedio RB Leipzig s 5:2. Andrej Kramarić bio je asistent za četvrti pogodak Hoffenheima, koji je zabio Mark Uth u 59. minuti.
 
Mark Uth postigao je i vodeći gol za goste u 14. minuti, a među strijelce za Hoffenheim upisali su se još Gnabry (35'), Kaderábek (45') i Rupp (64').
 
Hoffenheim je današnjom pobjedom skočio na peto mjesto i vratio se u borbu za Ligu prvaka. Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund, koji drže treće i četvrto mjesto, imaju po 51 bod, a upravo večeras Borussia Dortmund dočekuje Bayer Leverkusen.
 
Eintracht Frankfurt, koji vodi Niko Kovač, prije tri dana izborio je finale njemačkog kupa, ali u danas je na domaćem terenu izgubio od Herthe s 0:3 te je gotovo ostao bez šansi da izbori Ligu prvaka. Pogotke za Herthu zabili su Selke (57'), Leckie (77') i Esswein (90' + 1'). Hrvatski napadač Ante Rebić zbog ozljede nije bio u sastavu Eintracht Frankfurta. Inače je Niko Kovač, budući trener Bayern Münchena, igračku karijeru započeo u Herthi.
 
Bivši europski prvak Hamburger SV upisao je, svladavši direktnog suparnika Freiburg s 1-0 golom Lewisa Holtbyja u 54. minuti, važnu pobjedu u borbi za opstanak.
 
Stuttgart je s 2:0 pobijedio Werder Bremen, a Bayern München je s 3:0 na gostovanju porazio Hannover.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više