Domagoj Vida pred transferom karijere

Foto: Guliver Image/Getty Images

CIJELO ljeto trajali su pregovori između Bešiktaša i kijevskog Dinama oko transfera Domagoja Vide u klub iz Istanbula. Cijena transfera kretala se oko pet milijuna eura, no Turci su na koncu odustali, doveli su legendarnog Pepea, a Vida je ostao u Dinamu.
 
> Vida je za Hrvatsku igrao najviše, a Rakitić manje od Pivarića
 
No, Vida bi već ove zime mogao napustiti Ukrajinu. Naime, kako ekskluzivno donosi novinar uglednog ukrajinskog časopisa Futbol, Valerij Prigornitskij, za Vidu su na kijevsku adresu stigle dvije bogate ponude nekad elitnih klubova.
 
Radi se o ponudi iz Evertona i Milana, dva velika europska kluba koja su ovoga ljeta potrošila pravo bogatstvo na pojačanja, ali rezultati su očajni.
 
Ukrajinski novinar piše da je 28-godišnjem braniču rođenom u Našicama dan rok od deset dana da donese konačnu odluku i odluči gdje će nastaviti karijeru.
 
Vrijedi napomenuti i da Dinamo od eventualnog transfera neće zaraditi ništa jer hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe 31. prosinca ove godine, te je od početka iduće slobodan igrač.
 
Detalji engleske i talijanske ponude zasad su nepoznati, ali prihvati li Vida  jednu od te dvije, iznos transfera trebao bi se kretati između pet do deset milijuna eura.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Domagoja Vidu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Domagoj Vida

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više