Dominković protiv "svoje" Barcelone u polufinalu Kupa kralja

RUKOMETAŠI Barcelone i Reyno de Navarre (Portland San Antonia) priključili su se Ciudad Realu i Ademar Leonu u polufinalu španjolskog Kupa kralja, čija završnica se igra u Antequeri.

Zanimljivo, polufinalni par nudi okršaj sadašnjeg (Reyno) i bivšeg kluba (Barcelona) proslavljenog hrvatskog rukometaša Davora Dominkovića, koji je od 2004. do 2006. igrao za Barcu.

U trećem polufinalnom dvoboju, prvom drugog dana Final Eight turnira, Barcelona je uvjerljivo nadigrala Naturhouse La Rioju iz Logroña 36:28. Danski pivot katalonske momčadi Jesper Nøddesbo zabio je osam golova iz osam pokušaja, dok je BiH-vratar Danijel Šarić obranio 11 lopti od 34 udarca prema svom golu.

Barcelona ću u subotu igrati svoj polufinalni dvoboj protiv Reyna de Navarre, koji je u posljednjem četvrtfinalnom susretu pobijedio domaćina turnira, Antequeru, 32:29. Jedan je gol za pobjedničku momčad postigao hrvatski rukometaš Davor Dominiković, dok se kod domaćina triput u listu strijelaca (iz deset pokušaja) upisao BiH reprezentativac Branislav Obradović.

Rukometni Kup kralja, četvrtfinale:


Barcelona - Naturhouse La Rioja 36:28

Reyno de Navarra - Antequera 32:29

 
Parovi polufinala, subota, 20. ožujka:

Ciudad Real - Ademar Leon

Barcelona _ Reyno de Navarra

Pročitajte više