NBA

Dončić i Boban na terenu zaplesali srpsko kolo i oduševili Shaqa

Screenshot: Youtube

LUKA DONČIĆ je uz pomoć Bobana Marjanovića donio Dallasu dramatičnu pobjedu nad Boston Celticsima (110:107), ali show su priredili i prije utakmice.

Na zagrijavanju je Marjanović uzeo pod ruku Dončića te usred Teksasa s njim krenuo plesati srpsko kolo. Slovenski superstar, koji je po ocu Srbin te dokazano veliki obožavatelj srpskog melosa, oduševljeno je prihvatio. 

Nisu u kolu uživali samo NBA igrači s ovih prostora. Plesom i pokretima zaintrigirali su i američke suigrače, koji su im se pridružili pokušavajući uhvatiti ritam. U tome je najuspješniji bio Dorian-Finney Smith.

Boban Marjanović, dobroćudni i simpatični gorostas od 2.24 metra i 132 kilograma, prije šest godina došao je u NBA. Od tada je promijenio pet klubova te u svakom bio miljenik navijača i dobri duh momčadi. Tako je i u Dallasu, u kojem je Boban od prošlog ljeta.

Dončić je samo tražio partnera za balkansku zafrkanciju te od tada njih dvojica obožavatelje oduševljavaju pjevanjem hitova Šabana Šaulića, Seke Aleksić i Slobodana Vasića. 

Sada su njih dvojica kolom oduševili i Shaquillea O'Neala:

Pročitajte više