Dončić i Nowitzki poslali darove majci Dražena Petrovića

Foto: Facebook

MUZEJSKO-memorijalni centar Dražen Petrović danas je dobio još dva zanimljiva eksponata. Draženovu majku Biserku u muzeju je posjetila Mirjam Poterbin, majka mlade slovenske superzvijezde Luke Dončića, te joj darovala potpisane dresove svojeg sina i njegova legendarnog suigrača Dirka Nowitzkog.

"Draženovi nasljednici", napisali su na stranici MMC-a.

Dražen je najveći europski košarkaš 20. stoljeća, no slavni Nijemac preuzeo je primat nakon dva desetljeća veličanstvene karijere, a od Dončića se očekuje da bude najbolji Europljanin u desetljećima koja dolaze.

"Hvala Dirku Nowitzkom i Luki Dončiću, a posebno njegovoj mami Mirjam Poterbin na najnovijim akvizicijama muzeja", stoji u objavi na Facebooku.
MMC Dražen Petrović u podnožju Cibonina tornja nasuprot dvorane čuva sjećanje na prerano preminulog velikana, a u njemu su izloženi njegovi brojni trofeji i slični eksponati iz njegova života i blistave karijere, ali i razni darovi koje je muzej dobio, poput ovih dresova.

Prije nekoliko godina svoj je potpisani dres muzeju poslao i Stephen Curry, a Biserka Petrović čuvala ga je u dvorani tijekom All Star natjecanja u tricama na kojem su nastupali njegov otac Dell i Dražen.

Pročitajte više