LUKA DONČIĆ

Dončić objavio degutantni video pa ga izbrisao i ispričavao se

Foto: Getty Images

LUKA DONČIĆ spoznao je opasnosti nepromišljenog objavljivanja na društvenim mrežama nakon što je retvitao snimku atmosfere s utakmice Crvene zvezde, no uskoro je objavu obrisao i ispričao se.

Mnoge koji su se probudili i otišli na Twitter zbunila je Lukina isprika bez konteksta originalnog tvita: "Žao mi je zbog videa koji sam objavio, nisam vidio loše riječi. Nikad ne bih objavio nešto takvo."

Njegovi fanovi spekulirali su da je opsovao, da je objavio snimku britanskog premijera Borisa Johnsona sa zvukovima seksa u pozadini, pa čak i da je objavio kućni pornić poput njegova kolege Jamala Murraya iz Denvera prije nekoliko dana.

No ispostavilo se da je podijelio snimku sa stare utakmice Crvene zvezde na kojoj se vidi sestra ondašnjeg igrača beogradskog kluba Charlesa Jenkinsa koja se prvi put uživo gledala Zvezdinu utakmicu te se u nevjerici osvrće oko sebe zbog zaglušujućeg huka s tribina.

Problem je u tome što su domaći navijači skandirali poziv na ubijanje Albanaca, što je jedan od učestalih povika na njihovim utakmicama.

Dončić se ispričao jer nije razabrao što točno skandiraju jer su buka i reakcije Jenkinsove sestre bile povod za retvitanje videa, pa je obrisao objavu čim su ga upozorili na "tekst" degutantne pjesmice Delija.

Pročitajte više