nba

Dončić poludio na suigrače jer mu nisu dali šut za pobjedu

Screenshot: Youtube

LUKA DONČIĆ odlično je odigrao protiv Milwaukeeja, ali je u napetoj završnici Dallas izgubio 112:109.

Slovenac je bio najefikasniji kod Mavsa s 28 koševa. Ostao je samo jedan skok od triple-double učinka. Imao je 13 asistencija i devet skokova. Posebno je oduševio prodorom kroz četiri suparnika i poentiranjem. 

Međutim, na kraju utakmice pažnju je privukao bijesnom reakcijom na promašaje suigrača. Dallas je imao napad 27 sekundi prije kraja, pri vodstvu suparnika od dva razlike. Dončić je prvo odlično poslužio Burkea samog na trici, ali je on promašio šut za pobjedu.

Dallas je ipak dobio priliku za novi šut, a lopta je došla do Porzingisa, koji je također pokušao tricom donijeti pobjedu Mavsima, ali je i on promašio. Dončić je na to poludio te dugo vikao i gestikulirao prema suigračima na terenu, ali i klupi. Bio je ljut na Burkea i Porzingisa što su promašili šuteve za pobjedu ili zato što su ispali chokeri, dok on, kao majstor za clutch, nije dobio priliku za završni šut.

Doduše, izborio se za to nakon promašenog slobodnog bacanja Bucksa, ali je duboko sa svoje polovice sa sirenom pogodio tablu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE DONČIĆ POLUDIO NA SUIGRAČE.

Pročitajte više