NBA

Dončić sjajno odglumio legendarnu NBA scenu

Screenshot

LUKA DONČIĆ briljira u NBA-u. Na svakoj utakmici ruši drevne rekorde i postignuća najvećih košarkaša. To radi s nevjerojatnom lakoćom i pri tome se sjajno zabavlja.

Posljednju partiju za povijest odigrao je protiv Detroita. Meč je završio s 41 košem, 12 skokova i 11 asistencija, od kojih su mnoge bile iznimno atraktivne i vješte. 

Najefektnija je ipak bila ona kada je u prodoru prema košu prevario čuvare koji su ga krenuli udvajati misleći da će ići na polaganje, a Dončić je bacio loptu visoko iznad njih i obruča.

Naravno, ovo nije napravio u strahu ili nerezonski, nego kako bi poslužio suigrača Kristapsa Porzingisa i omogućio mu atraktivno zakucavanje, alley-oop. I dok se on vješao o obruč, onaj koji mu je to tako spektakularno omogućio prošao je ispod koša raširenih ruku pozdravljajući publiku i kamere.

Ako vam se čini da ste tu scenu već vidjeli, u pravu ste. Dončić i Porzingis ponovili su s Dallasom ono što su u Miamiju prije njih napravili Dwayne Wade i LeBron James u jednoj od najupečatljivijih NBA scena prošlog desetljeća. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimke akcije Wadea i LeBrona te Dončića i Porzingisa možete pogledati OVDJE i OVDJE. 

Pročitajte više