index na adria touru u zadru

Donna Vekić: Žele nas na dva tjedna zaključati kad dođemo u Ameriku, to nije realno

Foto: Index

DONNA VEKIĆ je danas u Zadru protiv srpske tenisačice Olge Danilović odigrala revijalni meč prije početka turnira i pobijedila je 4:0, 3:4 i 4:1.

Nakon meča Vekić je stala pred kamere.

''Baš kao i u Osijeku, nadam se da će ovaj događaj postati tradicija. Bila sam puno opuštenija nego u Osijeku gdje sam imala puno više obaveza i danas sam se mogla koncentrirati na tenis i zabaviti se'', rekla je hrvatska tenisačica.

Što bi bilo da se danas igra Roland Garros?

''Stvarno sam zadovoljna kako sam danas igrala. Sve mi je polazilo za rukom zato što sam uživala i jer sam bila maksimalno opuštena. Olga mi je jako draga, trenirale smo posljednjih par dana zajedno i mislim da je danas baš bilo jako lijepo.''

Nastavak sezone i US Open koji se igra na betonu?

''Nikad mi nije bio problem prijeći sa zemlje na beton, to je samo par dana treninga. Plan mi je odigrati nekoliko turnira na zemlji u Italiji, a onda se prebaciti na beton. Što će biti od US Opena, to je sve još jako upitno.''

Radikalne mjere opreza u Americi?

''Ne znam hoće li biti izvedivo to što oni najavljuju. Rekli su mi neki tenisači da u Americi najavljuju strogu karantenu za vrijeme US Opena, dok to nama nikad nitko nije rekao. Dakle, kako oni misle da će netko igrati dobar tenis ako mora biti dva tjedna zaključan po dolasku u Ameriku? Mislim da to nije realno'', završila je Vekić.

Pročitajte više