FOTO Luda noć pred Maksimirom. Navijači dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje

Foto: Index

DINAMO je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva. Rijeka je povela golom Marka Pjace iz penala u 49. minuti, a Dinamo je do pobjede došao golčinom Brune Petkovića u 75. i lijepim golom Arbera Hoxhe u 89. minuti.

Dinamovi igrači su nakon utakmice burno proslavili s Bad Blue Boysima na Rujevici, a Zagrebom se ubrzo pročulo da će momčad oko 1 sat ujutro doći na Maksimir. Ispred Dinamova stadiona bilo je organizirano gledanje derbija, a navijači su čekali momčad i dočekali je u potpunoj euforiji.

Ristovski predvodio navijanje

Pred Maksimirom se skupilo par stotina Dinamovih navijača, koji su autobus s igračima dočekali s bakljama, pjesmom i dimnim bombama. U sekundi su okružili autobus, a kad se na vratima pojavio Stefan Ristovski, nastala je ludnica.

Makedonac je uzeo baklju u ruke i poveo pjesmu, a navijači su pjevali. Ubrzo se na stražnjim vratima pojavilo još Dinamovih igrača, da bi momčad nakon otprilike 20-ak minuta otišla pod južnu tribinu, gdje je u svojem hotelu nastavila slaviti veliku pobjedu.

 

Pročitajte više