Donosimo cijelu snimku: Špacin show i Jurčićevo bahaćenje u Maksimiru

ŠPACIN show pred novinarima u Maksimiru grijeh je ne pogledati, stoga vam donosimo video cijele pressice nakon utakmice Dinama i Hajduka. 72-godišnji trener Hajduka bio je glavna zvijezda u Maksimiru, držao je monolog više od 20 minuta, a na odlasku stao sa svima u salonu i malo proćakulao.

Špaco se u izlaganju dotakao svega što se sjetio, lijevak-taktike, Mandžukića, Mamića, modernog nogometa, Jurčića, penetracije, neefikasnog Sharbinija, novinara... Na odlasku je sreo umirovljenika Božu Sušeca pa se prisjetio kako mu je ovaj prije 40 godina psovku "mliko materino" pustio u eter i u šali dodao: "Utira je sina na televiziju, a ja ne mogu utirat nigdi nikoga."

U sasvim drugačijem raspoloženju od Špace bio je trener Dinama. Krunu Jurčića iz takta je izbacilo pitanje brine li ga to što Dinamo u posljednje dvije utakmice nije zabio gol. Odgovorio je ciničnim smiješkom, a zatim su slijedile standardne packe novinarima. Elaborirao je i zašto je za njegove igrače bolje da su odigrali 0:0 nego pobijedili 3:0, a nije izostalo ni standardno kukanje o bunkeru momčadi koja dođe u Maksimir.

Video donosimo u suradnji s RTL telvizijom.

Pročitajte više