Dos Santos: Miočić pobjeđuje Overeema jer je puno bolji od njega

Foto: Facebook/Junior dos Santos

IZA Stipe Miočića je impresivan nastup u Curitibi koji mu je donio naslov UFC-ovog prvaka. Za novog vladara najpopularnije kategorije će idući korak najvjerojatnije biti obrana pojasa u susretu s Alistairom Overeemom. U prognoziranju Stipinih susreta se ponovno okušao bivši prvak Junior dos Santos koji je još jednom stao na stranu hrvatskog borca iz Clevelanda.

Nakon što je uspješno prognozirao njegov meč s Fabricijom Werdumom, pročitajte što je JDS imao za reći na temu potencijalnog Miočićevog okršaja s nizozemskim teškašem.

“Ako do toga dođe, ponovno dajem prednost Miočiću. Mislim da Overeem nema ono što mu je potrebno da svlada novog prvaka. Miočić je težak protivnik. Sjećate li se moje borbe s njim? To je jedna od najtežih borbi koje sam odradio. On udara iznimno jako i mislim da je puno bolji od njega. Overeem je bio dobar protiv Arlovskog i u dobrom je naletu, ali kao što sam rekao, prednost dajem Miočiću, no nikad ne znate… ovo je MMA i Overeem sigurno ima šansi posati idući prvak, ali bit će to jako teško za izvesti”, izjavio je dos Santos u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Podsjetimo, dos Santos se susreo s oba borca. Miočića je svladao nakon 25-minutne bitke u Phoenixu, dok ga je “The Reem” porazio tehničkim nokautom krajem prošle godine. Brazilac se pobjedničkim navikama vratio u tehnički savršeno odrađenoj predstavi protiv Bena Rothwella na UFC-ovoj priredbi u Zagrebu, a nešto kasnije je u istom razgovoru otkrio kako bi volio odraditi revanš s Nizozemcem.

Pročitajte više