Dosadio joj odmor: Vraća se Jelena Isinbajeva

ZLATNA olimpijka i svjetska rekorderka u skoku s motkom, Ruskinja Jelena Isinbajeva (28) svoj će "dosadni" odmor okončati u veljači.

Isinbajeva će se skokovima, nakon gotovo godinu dana pauze, vratiti na Pole Vault Starsu u Donjecku kojeg promovira njen uzor, legendarni motkaš Sergej Bubka.

"Znam da krećem u veljači u Donjecku. Nakon toga slijedi Europsko prvenstvo, a potom ću odlučiti što dalje. Najvažniji cilj ostaju londonske Olimpijske igre 2012., a potom moje zadnje natjecanje, Svjetsko prvenstvo u Moskvi. Nastupit ću i na SP-u 2011."

Isinbajeva se nije natjecala od travnja nakon podbačaja na otvorenom i dvoranskom Svjetskom prvenstvu (Berlin, Doha) na kojima nije uspjela doći do medalje.

"Dosadio mi je odmor i normalan način života. Dok sam se natjecala budila sam se svakoga jutra i znala sam kakav me raspored očekuje. Trening, odmor, hrana. Ovih sam se mjeseci budila s pitanjima što ću danas raditi. Mislila sam da ću propustiti normalan život jedne žene, ali sada shvaćam da je život kakav sam vodila mnogo uzbudljiviji", dodala je ruska motkašica.

Pročitajte više