Drago Ćosić javio se Indexu SMS porukom

Foto: Index, HRT

NAKON što je procurila informacija da na HRT-u još od kraja SP-a, na nalog FIFA-e, traje istraga zbog sumnje u preprodaju korporativnih ulaznica za finale SP-a u Rusiji između Hrvatske i Francuske, državna televizija službeno se još nije oglasila.

No, odgovorni na Prisavlju skinuli su s programa Dragu Ćosića i kazali mu da se ne mora vratiti na posao. Ćosić je trebao putovati u Portugal, gdje večeras igra hrvatska reprezentacija, ali na put je otišao drugi novinar...

FIFA je alarmirala krovnu europsku organizaciju javnih tv servisa (EBU) da je stopirala preprodaju ulaznica za finale SP-a, a prema serijskoj broju pripadaju EBU-i, partneru FIFA-e. Prema dostupnim informacijama, 40 ulaznica za finale povezuju su se s Dragom Ćosićem. Prema izvorima s HRT-a, on i koordinator Saša Dedić, raspolagali su s ulaznicama prema vlastitom nahođenju. Sve je još neslužbeno, ali Ćosić je kolegama priznao da je u problemu. Kako doznajem, većina kolega bijesni su zbog situacije koja je sramotna za cijelu kuću i baca veliku mrlju na one koji su pošteno i dobro odradili posao tijekom SP-a. 

Kada smo ga kontaktirali, Ćosić se zahvalio se i poručio: "Prema savjetu odvjetnika ne bih sada ništa kazao. Bit će prilike" 

Još uvijek čekamo odgovore FIFA-e, EBU-a i HRT-a.

Službeni HRT šuti, ali jasno je da su informacije o aferi, puštene u medije, mogle imati samo osobe iz kuće.

 

>>> Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dragu Ćosića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Drago Ćosić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više