Drama u Zrinjskom. Bivši igrač Hajduka napustio klub, Rendulić to nije htio

Screenshot: Youtube

TRENER Zrinjskog Krunoslav Rendulić potvrdio je u najavi utakmice protiv Tuzle da Zvonimir Kožulj više nije dio sastava koji vodi. Bivši veznjak Hajduka, danas 29-godišnjak, navodno nije bio zadovoljan statusom u momčadi, zbog čega se odlučio na odlazak.

U Mostar je Kožulj stigao prije nekoliko mjeseci, a ugovor je potpisao do 2025. godine. Imao je problema s ozljedama, a bio je proglašen najboljim igračem 1. kola Konferencijske lige kada je zabio dva gola i imao asistenciju u povijesnom preokretu Zrinjskog s 0:3 na 4:3 protiv AZ-a.

Rendulić: Priča je jednostrana

Kožulj je 2016. godine stigao u Hajduk iz Širokog Brijega. Na Poljudu se zadržao dvije sezone, odigrao 65 utakmica i zabio četiri gola. Kasnije je igrao u Poljskoj i Turskoj, a gdje će nastaviti karijeru, zasad je nepoznato.

Pisalo se da je strpljenje izgubio nakon što nije dobio priliku u 3. kolu Konferencijske lige u porazu 2:1 od varšavske Legije. Nakon toga je, tvrde bosanskohercegovački mediji, propustio trening pa se nije našao ni na popisu za utakmicu protiv Posušja (2:2). Sad ga više neće biti ni na jednom.

"Kožulj jednostavno više nije s nama, nema se tu što puno pričati. Ima nas puno i on je odlučio da više neće biti dio ekipe. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Očekujem da se klub očituje priopćenjem i da stavimo točku na tu temu", rekao je Rendulić.

Pročitajte više