SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Dres Ivana Balića hit na tribinama u Münchenu

Foto: Index

HRVATSKA rukometna reprezentacija nastavlja nizati pobjede na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj nakon što je u susretu 4. kola B skupine pobijedila Bahrein 32:20 upisavši i četvrtu pobjedu.

Hrvatska u Münchenu tijekom cijelog turnira ima nevjerojatnu podršku navijača, Arenu u bavarskoj metropoli od prve utakmice s Islandom okupirali su hrvatski navijači, a tako je bilo i večeras.

Premda Bahrein nije bio ozbiljan rival Hrvatskoj, više od dvije tisuće hrvatskih navijača došlo je podržati Červarovu ekipu.

Iako atmosfera nije bila užarena kao protiv Islanda i Makedonije, što je i očekivano s obzirom na snagu rivala, navijači su se na tribinama zabavljali pa smo u trenucima kad bi Bahrein imao napad, čuli skandiranje ''defence, defence'' (obrana, obrana), klasično navijanje iz NBA lige.

Uoči utakmice u dvorani smo primijetili navijača Hrvatske u zelenom dresu njemačkog Wetzlara na kojem je pisalo Balić. Za one koji slučajno ne znaju, možda i najveći rukometaš svih vremena Ivano Balić posljednju godinu čudesne karijere odigrao je upravo u tom klubu. Navijači ga još uvijek pamte.

Pročitajte više