Drogba: Još u vrijeme Mourinha tajno sam pregovarao s Milanom

NAPADAČ Obale Bjelokosti i Chelseaja, Didier Drogba otkrio je u svojoj nedavno izdanoj autobiografiji da je 2006. godine tajno putovao na pregovore s Milanom.

"Svi nogometaši sanjaju da jednog dana zaigraju za Milan", napisao je Drogba u svojoj knjizi te je otkrio da je 2006. godine tajno otputovao u Milano na sastanak s kapetanom Paolom Maldinijem i potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem.

"Objasnio sam Maldiniju da je Milan klub u kojemu bih želio igrati."

Kada ga je Galliani pitao kada bi želio zaigrati za Milan, Drogba mu je rekao:

"Kada god želite, sve ovisi o vama. Skupite novac i kontaktirajte Chelsea."

Navodno je Chelsea kontaktiran već sljedećeg dana, ali do transfera nije došlo. Drogba je otkrio i reakciju Josea Mourinha, tadašnjeg Chelseajevog trenera, nakon što je saznao za njegove pregovore s Milanom.

"U redu, s obzirom da nismo djeca, razgovarat ćemo. Vjerovao sam ti. Napravio sam sve za tebe, a ti si mi rekao da ideš zubaru u Pariz, dok si zapravo otišao na pregovore s Milanom. Lagao si mi. Nisi održao svoju riječ. Zar te doma nisu dobro odgojili", bjesnio je Mourinho na Drogbu.

Međutim, te sezone Drogba je zabio ukupno 34 gola za Chelsea i odužio se Mourinhu na ukazanom povjerenju.

Prema pisanju Mirrora, Drogba bi pod Mourinhom opet mogao zaigrati u Milanu, za koji bi ovoga ljeta trebao potpisati trogodišnji ugovor. Mourinho je s druge strane glavni kandidat za preuzimanje Ancelottijeve pozicije na klupi Rossonerra.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više