Drogba očaran penalom koji je izbacio juniore Modrih: "Podsjeća me na nekog"

Screenshot/Instagram

DINAMOVI juniori ispali su poslije penala od Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka. Vodili su 2:0 golovima Antonija Marina iz 41. i 57. minute, a onda je Engleze u igru vratio Luke McCormick golovima u 77. te 87. minuti.

>>> CHELSEA - DINAMO 2:2 (4:2) Juniori Modrih prokockali 2:0 pa ispali nakon penala

Otišlo se na penale, penale koji su dosad bili sretni za momčad Igora Jovićevića jer je Dinamo prethodno izbacivao Liverpool i Lokomotiv Moskvu u Zagrebu tako.

Međutim, ovaj put nije išlo, promašili su Franjić i Baturina, a momci iz Londona bili su precizni u svoja četiri pokušaja.

Najzanimljiviji penal izveo je Chelseajev libero Marc Guehi, bio je to treći penal.

Mladi Englez nije uzeo zalet pri udarcu, pucao je iz koraka i savladao Dinka Horkaša. Time se Chelsea pohvalio na Instagramu pa se u komentarima s čestitkom javio Didier Drogba koji uz to napisao da ga taj penal podsjeća "na nekog".

Naravno, legendarni se napadač referira na svoj penal iz finala Lige prvaka 2012. kada je baš on zabio za pobjedu poslije raspucavanja u Münchenu protiv Bayerna.

Olić i Schweinsteiger fulali su za Nijemce, kod Engleza je jedino neprecizan bio Mata, a Drogba je, rekli smo, majstorski pogodio za Chelseajevo prvo osvajanje Lige prvaka u povijesti.

 

Pročitajte više