LIGE PETICE

Drogba otkrio koji trener pregovara s Chelseajem: "Opustite se"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

DIDIER DROGBA otkrio je na svojim društvenim mrežama s kojim trenerom Chelsea pregovara.

Bivši napadač londonskog kluba uživo je na Instagramu odgovarao fanovima na pitanja, a onda je u jednom trenutku rekao da je Frank Lampard u fazi pregovora s Chelseajem te da će, po svemu sudeći, on preuzeti klub.

Lampardov sadašnji klub Derby County više puta je u javnosti naglasio da nije bilo ponuda za njihovog šefa svlačionice, ali britanski mediji pišu da je legendarni Lamps blizu preuzimanja svog bivšeg kluba nakon što je Maurizio Sarri London zamijenio Torinom i preuzeo Juventus.

Drogba i Lampard su se družili u Londonu ranije ovoga mjeseca, a bivši napadač Obale Bjelokosti praktički je potvrdio pregovore između Lamparda i Chelseaja pred svojih 7,7 milijuna pratitelja.

Na pitanje tko će biti najbolji trener Chelseaja, Drogba je odgovorio: "Onaj s kojim trenutno pregovaraju - Frank Lampard."

Navijači su tada "poludjeli" i nisu prestajali s pitanjima kada će se to dogoditi, na što im je Didier kratko odgovorio: "Opustite se, opustite."

"Nitko ne može zamijeniti Hazarda, on je poseban"

Lampard, koji bi trebao preuzeti Chelsea, najveći zadatak imat će u ispunjenju rupe nastale odlaskom Edena Hazarda sa Stamford Bridgea u Real Madrid.

Belgijac je ranije ovoga mjeseca otišao za 130 milijuna eura, a Drogba nije baš optimističan po pitanju njegovog nasljednika.

"Nitko ne može zamijeniti Hazarda, on je poseban", rekao je Drogba pa dodao:

"Eden Hazard je legenda kluba. To je život, to je nogomet", podvukao je.

Pročitajte više