Drogba: Sjajno je vidjeti kakav utjecaj Tudor ima na Marseilleovu momčad

Foto: EPA

IGOR TUDOR i Marseille blizu su osmini finala Lige prvaka. Tudorov sastav jučer je pobijedio kod lisabonskog Sportinga 2:0 i sada se nalazi na drugom mjestu, s bodom manje od vodećeg Tottenhama. Marseille ima realne šanse za prolazak skupine jer u posljednja dva kola igra u gostima kod Eintrachta i kod kuće protiv Tottenhama.

Pohvale Marseilleu i hrvatskom treneru Tudoru uputio je i legendarni Didier Drogba: "Sjajno je vidjeti kakav utjecaj Tudor ima na ovu momčad. Njegova energija odražava se na cijelu momčad", rekao je bivši napadač Marseillea i Chelseaja za Canal +.

Tudor istaknuo svog igrača

Tudor je bio zadovoljan na presici nakon pobjede: "Dobar je osjećaj. Sada je otvoreno, moramo gledati utakmicu za utakmicom i učiniti što je potrebno. Dobro je biti u ovoj poziciji", rekao je trener Marseillea, a potom je pohvalio svog ofenzivca Aminea Harita: 

"Nevjerojatan je. Jako sam sretan zbog njega, on je sjajan dečko. Mislim da voli ovakav nogomet, koji je savršen za njega. Kad napadamo, on zauzima mjesta gdje treba biti. Ima sposobnost kombiniranja, zna napraviti višak i u situaciji jedan na dva. Za mene je on kompletan napadač visoke klase. Danas je napravio razliku."

Pročitajte više