Drviš kao favorit ulazi u meč za naslov svjetskog prvaka

PREMA engleskim kladionicama svjetski prvak u poluteškoj kategoriji prema verziji WBA Silvio Branco sutra navečer bi trebao ostati bez pojasa.

Iako je Talijan svjetski prvak, svi kladioničari Stipu Drviša smatraju favoritom, a takvi su i koeficijenti u kladionicama. Najviši koeficijent na pobjedu "Stipe Drewsa", kako našeg poluteškaša nazivaju u inozemstvu je 1.35, ali je u većini kladionica između 1.2 i 1.25.

Obrana naslova Silvia Branca bila bi pravo iznenađenje. Za uloženu jednu kunu na pobjedu svjetskog prvaka, u većini engleskih kladionica zaradit ćete tri kune. Naravno, ako pogodite ishod borbe.

Stipe Drviš sutra će imati priliku osvojiti naslov svjetskog prvaka protiv Talijana kojeg je 2003. pobijedio u borbi za naslov europskog prvaka. Osim prethodnog meča, na Stipinoj strani su i godine. Branco ima 40 godina, dok je Drviš čak 6 godina mlađi.

Ipak, za slavlje naslova svjetskog prvaka morat ćemo pričekati do subote, jer na nedavnom primjeru Mirka Filipovića vidjeli smo koliko malo može značiti titula favorita uoči meča.

M.Č.

Pročitajte više