Dudek hvali Mourinha: Real sve dogovorio s Khedirom

ISKUSNI poljski golman Jerzy Dudek (37) nedavno je produljio ugovor s madridskim Realom za kojeg se u statusu rezerve Ikera Casillasa baš i nije naigrao.

Baš na inzistiranje novog trenera momčadi Josea Mourinha Dudeku je ukazano povjerenje u vidu jednogodišnjeg produljenja ugovora unatoč činjenici da je od 2007., odnosno transfera iz Liverpoola, odigrao samo jednu utakmicu u Primeri za sastav "kraljeva".

"Produljiti ugovor s ovakvim klubom sjajna je stvar. Motiviran sam i naporno ću raditi da steknem status prvog golmana momčadi. Dat ću sve od sebe", kazao je Dudek koji je prokomentirao i kako je raditi s novim strategom:

"Mourinho voli treninge s loptom u kraćim, ali intenzitetom nabijenim utakmicama. Imamo sjajnog trenera koji je divna osoba izvan travnjaka i ozbiljan na njemu. Kod njega se mnogo toga može naučiti."

Real Madrid se dogovorio s Khedirom

Španjolski dnevnik AS donio je informaciju kako je Real Madrid dogovorio sve uvjete ugovora s njemačkim nogometnim reprezentativcem Samijem Khedirom (23).

Veznjak Stuttgarta i "kraljevski klub" već su prošlih dana bili blizu dogovora, ali onda se u priču uključio i Bayern, a interes europskog doprvaka Khedira je iskoristio da od Reala zatraži godišnju plaću od sedam milijuna eura. No, nakon što je Bayernovo zanimanje splasnulo, i Khedira je odlučio ublažiti svoje zahtjeve što je dovelo do dogovora.

Jasno, da bi prešao na Santiago Bernabeu, svoj će pristanak morati dati i Stuttgart. No, kako Khedirin ugovor vrijedi još samo godinu dana, a nakon toga bi mogao napustiti klub bez odštete, očekuje se da Švabe neće praviti velike probleme i da će pristati na iznos od oko deset milijuna eura koliko su Španjolci spremni ponuditi.

Pročitajte više