LIGE PETICE

Srpski napadač: Mogu biti poput Erlinga Halanda

Foto: EPA

FIORENTINA se u ovom trenutku nalazi na 14. mjestu ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva sa zaostatkom od 41 boda za vodećim Interom. Nakon 29 odigranih kola vodeći strijelac momčadi je Dušan Vlahović koji je postigao 13 pogodaka.

Samo u posljednje tri ligaške utakmice zabio je četiri gola. Točnije, triput je pogodio mrežu Beneventa i jednom Genoinu, dok je u susretu protiv Milana ostao bez gola. Ipak, s te utakmice ima uspomenu kojom se hvali.

Sretan je ne samo zbog toga što je razmijenio dres sa Zlatanom Ibrahimovićem već i zato što ga je dobio s posvetom.

''Na njemu je napisao poruku: 'Sretno sa svime. Želim ti sve najbolje'. Napisao je to na srpskom, mom jeziku'', otkrio je Vlahović koji ima puno vjere u sebe i svoje mogućnosti.

''Pokušavam napredovati svakoga dana i na treningu pokušavam izvoditi različite stvari. Ronaldo uvijek teži usavršavanju. To je tajna prvaka. Usredotočen sam i nemam namjere poletjeti. Vidjet ćemo kamo će me to dovesti, ali ne želim kasnije žaliti. Gledam Halanda. Pokušavam shvatiti njegove kretnje i završnicu. Potom se usredotočujem na svoje jake i slabe strane. Možda će zvučati arogantno, ali uz predanost, mogu doći na njegovu razinu'', poručio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više