Duvnjak: Malo sam tužan i razočaran. Jednu stvar ipak moramo priznati

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

HRVATSKA je u svojoj zadnjoj utakmici na ovogodišnjem Europskom prvenstvu pobijedila domaćina Njemačku 30:24. Kapetan Domagoj Duvnjak osvrnuo se na ogled s Njemačkom te dao svoje viđenje nastupa na Euru. Hrvatska je na kraju završila na 11. mjestu.

Duvnjak: Malo sam tužan i razočaran

"Malo sam tužan i razočaran. Moram priznati da Njemačka vjerojatno nije bila na sto posto jer je već ušla u polufinale. Dominik? Što je radio... Vjerojatno ne možeš izgubiti utakmicu. Bili smo dosta rastrčani u napadu, nadam se da je s Lučinom sve u redu i da se nitko nije ozlijedio. Neka smo s pobjedom završili prvenstvo", rekao je Duvnjak pa nastavio:

"Loše je mjesto na kojem smo završili. Ne smiju nam se događati utakmice kao protiv Mađarske i Islanda, možda čak i Austrije. Dobro je što smo dobili puno novih, mladih igrača. Odigrali su fenomenalni turnir i ja im želim svu sreću. To je veliki zalog za budućnost hrvatskog rukometa."

Na pitanje o svojoj budućnosti u reprezentaciji je rekao: "Na tu temu stvarno ne mogu apsolutno ništa reći. Prije svega, trebam ostati zdrav. Kvalifikacije su jako brzo, imam želju i motiv. Izbornik odlučuje hoću li ja biti tu. Bilo bi lijepo da odemo na još jedne Olimpijske igre, mislim da je to hrvatski rukomet zaslužio."

Pročitajte više