Duvnjak: Ne zanimaju me Kiel i Ciudad Real, želim igrati za HSV!

DOMAGOJ DUVNJAK ovog je ljeta postao goruće pitanje hrvatskog rukometa. Njegov najavljeni transfer u HSV naljutio je čelnike Zagreba, iako bi Duvnjak u njemačku trebao prijeći tek za dvije godine, kad mu istekne postojeći ugovor s najboljim hrvatskim rukometnim kolektivom. No, mnogima se nije svidjelo što je najbolji mladi hrvatski rukometaš unaprijed potpisao ugovor s HSV-om. Čelnici Zagreba radije bi ga prodali u Kiel, koji nije nezainteresiran, i tako popunili klupsku blagajnu.

Trakavica iz dana u dan dobiva novu dimenziju, svi od klupskih čelnika do menadžera imaju nešto dodati, svojim komentarom dodatno produbiti "aferu Duvnjak", jedino mladi rukometaš mudro šuti. Barem što se hrvatskih medija tiče, ali službenoj HSV-ovoj stranici se ipak pristao otvoriti.

"Trenutno sam na godišnjem odmoru i ne pratim baš pretjerano sve što se zbiva. No, o svakom me važnijem događaju informira moj zastupnik", kazao je Duvnjak. Nijemce je također zanimalo postoje li kakve istine u glasinama da će prijeći u Ciudad Real ili Kiel i ostaviti Hamburg na cjedilu.

"Niti jedan od tih klubova nije kontaktirao niti mene, niti mog agenta. Tako da o tome stvarno ne mogu ništa govoriti. Ali mogu reći da će moj idući klub biti HSV. To je jedini klub u koji želim ići", kaže Duvnjak i dodaje kako ne može utjecati na pregovore između Zagreba i HSV-a koji bi mogli ubrzati njegov transfer i već mu iduće sezone omogućiti selidbu u Njemačku.

Pročitajte više