LA LIGA

Marca složila momčad od najgorih transfera ove sezone

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA Marca danas je objavila i manje popularne "nagrade" na kraju Primere. Tako su odabrali momčad sastavljenu od igrača koji su se pokazali najvećim transfer promašajima.

Mjesto u sredini napada zauzeo je Srbin Luka Jović, koji je ranije odabran i kao najgori ulazni transfer lige ove sezone.

Barcelona na ovom popisu ima čak dva igrača. Desno krilo zauzeo je Griezmann koji je prošlo ljeto stigao iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura, ali nije pokazao baš ništa. Na lijevoj strani obrane nalazi se još jedna promašena Barcelonina kupnja. Junior je stigao iz Betisa za 20 milijuna eura, ali ni on nije opravdao uložene novce.

Jedan od rijetkih dobrih trenutaka Griezmanna ove sezone

Osim njih, na golu je jedan bivši igrač Barcelone. Radi se o Jasperu Cillessenu koji je na ljeto stigao u Valenciju. U obrani se nalaze i Calero (Espanyol) te Corriera (Valencia). U sredini se nalazi Joao Felix kojeg je Atletico Madrid platio čak 130 milijuna eura, Vargas (Espanyol), Suarez (Celta) i Lopes (Sevilla). Društvo Joviću i Griezmannu u napadu radi Iglesias (Betis).

 

Španjolski klubovi su na ovih 11 igrača potrošili oko 470 milijuna eura. Od tog iznosa čak 70% otpada na Joao Felixa, Griezmanna i Jovića.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više