hnl

Dva ključna igrača Rijeke otišla u Tursku

Foto: Twitter

ROBERT MURIĆ i Domagoj Pavičić novi su igrači turskog Konyaspora, potvrdila su oba kluba. Pavičić je u Tursku otišao kao slobodan igrač, dok je Murić prodan iako odšteta nije poznata. Prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura, a za očekivati je da su Turci platili između dva i tri milijuna eura.

Murić je u Rijeci bio od 2019. godine te je u 123 utakmice zabio 38 golova, a prije toga je bio igrač Brage. Pavičić je na Rujevici bio od 2018. i u 174 nastupa je upisao 20 golova i 24 asistencije. On i Murić će sljedeće sezone s Konyasporom igrati kvalifikacije za Konferencijsku ligu budući da je taj klub završio na trećemu mjestu turskog prvenstva.

"Znam da su navijači uvijek cijenili moje poteze na terenu, moja je želja uvijek bila igrati dobar i lijep nogomet i vjerujem da sam im u godinama provedenim u Rijeci to i pružio. Ostvarili smo puno dobrih rezultata, osvojili dva Kupa Hrvatske. Pamtit ću sigurno sve velike pobjede. Iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena tako da ću se uvijek rado vratiti u Rijeku", rekao je Murić za stranicu Rijeke.

Konyaspor je već predstavio Pavičića, a Murića će uskoro. Pavičić je potpisao ugovor te se fotografirao u dresu i s ljudima iz kluba.

 

Pročitajte više