Dva srpska reprezentativca dolaze u Arsenal?

Foto: EPA

ARSENAL se nada da će iskoristiti istragu koja traje protiv Juventusa i dovesti srpskog napadača Dušana Vlahovića. Podsjetimo, Juventus se tereti za korištenje lažnog kapitala u financijskim knjigama te plaćanje igrača ispod stola tijekom pandemije korone, zbog čega se spominju financijske kazne, oduzimanje bodova i izbacivanje iz Serie A.

Sun i Sport Mediaset pišu kako bi Juventus mogao promijeniti strategiju oko transfera te krenuti s prodajom igrača. Osim Vlahovića, kojeg je londonski klub pokušao dovesti prije no što je otišao u Juventus, Arsenal navodno želi i Sergeja Milinković-Savića, također srpskog reprezentativca i veznjaka talijanskog Lazija. Juventus je, pišu spomenuti mediji, isto zainteresiran za Milinković-Savića.

Vlahović i Milinković-Savić igrali su za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje su ispali u grupnoj fazi. Vlahovićev ugovor s Juventusom traje do 2026., a prema Transfermarktu napadač vrijedi 80 milijuna eura. Milinković-Savić vezan je uz Lazio do 2024., dok je njegova procijenjena vrijednost 60 milijuna eura.

Pročitajte više