Dvije košarkašice se potukle s gledateljem

PRI KRAJU polufinalnog susreta Kupa košarkašica između Šibenika Joolly JBS-a i Gospiće Industrogradnje u subotu na tribinama Baldekina potukle su se dvije košarkašice zagrebačke Croatije, koje su susret pratile iz gledališta, i jedan gledatelj.

Košarkašica Croatije Jelena Ivezić prvo se verbalno sukobila s gledateljem Dragom Zrnčevićem, no sukob je prerastao u fizički, a uz njih dvoje stradala je i Jelenina suigračica Dea Klein-Šumanovac.

Do sukoba je navodno došlo jer je Ivezić vjerojatno nekoliko puta po leđima nogama zahvatila Zrnčevića, koji je sjedio red ispod košarkašica.

Nakon nekoliko upozorenja Zrnčevića dogodio se fizički sukob u kojem je svo troje dobilo lakše tjelesne ozljede: Ivezić ima ozljede na vratu jer ju je Zrnčević uhvatio za vrat, Klein-Šumanovac koja je navodno željela spriječiti sukob pa se stala između njih dobila je udarac u glacu, a Zrnčeviću je glava bila raskrvavljena.

Klein-Šumanovac izjavila je za Večernji list da je Jelena Ivezić držala noge na naslonjaču sjedalice što je Dragi Zrnčeviću smetalo pa ju je udario po nozi, a Jelena ga je u samoobrani odgurnula, te je on nasrnuo na nju.

Pročitajte više