GORICA

Dvostruki osvajač Kupa s Rijekom novi je igrač Gorice

Foto: HNK Gorica

MOMČILO RASPOPOVIĆ novi je igrač Gorice. Hrvatski navijači pamte ga po tri sezone koje je odradio u Rijekinom dresu, a u tom mandatu dva puta je podizao Rabuzinovo sunce. Nakon kraćeg izbivanja vraća se u HNL. Gorica je na svojim službenim stranicama potvrdila kako je 28-godišnji crnogorski desni bek potpisao ugovor do 2025. godine.

Tom prilikom je izjavio: "Sretan sam što se nakon godinu i pol dana ponovno vraćam u HNL, u ligu koju jako dobro poznajem. Uvjeren sam da je Gorica odličan izbor za mene i da ću svojim iskustvom pomoći Gorici u borbi za pozicije koje donose kvalifikacije za europska natjecanja već iduće sezone. Malo ću se odmoriti nakon što sam jučer osvojio crnogorski kup s Budućnosti i vidimo se vrlo brzo na pripremama u Velikoj Gorici."

Raspopović je u Rijeci igrao do 2020. godine, a potom je otišao u Astru Giurgiu. Poslije sezone u Rumunjskoj potpisao je jednogodišnji ugovor s podgoričkom Budućnosti. Ove sezone odigrao je 28 utakmica u prvenstvu, zabio tri gola i upisao jednu asistenciju.

 

Pročitajte više