Džomba: Ne sumnjam u pobjedu protiv SiCG

NAKON još jedne uzbudljive završnice u utakmici u kojoj je Hrvatska pobijedila Island, najbolje desno krilo svijeta Mirza Džomba tvrdi kako se protiv SiCG takva napeta završnica neće ponoviti.

Hrvatska će put u polufinale na kojem će nastupati četiri najbolje reprezentacije Europe tražiti u posljednjem dvoboju sa reprezentacijom SiCG.

SICG je igrala u Skupini C u kojoj je poražena od Islanda 36:31, pobijedila Mađarsku 29:24, te ubilježila poraz od Danske 33:29.

U drugom krugu natjecanja SiCG je pobijedila Norvešku 26:25, ali se od nastupa u polufinalu oprostila izgubivši od Rusa 21:29.

"Ovo je postalo već normalno. Čudno je to što nam se događaju ovakve završnice. Jučer, pa danas nam se to dogodilo i nadam se da će sutra biti dva razlike." - kazao je Mirza Džomba nakon utakmice te dodao kako će slaviti pola sata, pa na razmišljanje o "Jugoslaviji."

"Bit će čudna i nabrijana atmosfera. Imamo kvalitetu i znanje i ne sumnjam u pobjedu." - dodao je.

"Oni nemaju šanse za polufinale, a mi imamo motiv više." - zaključio je Džomba.

Igor Vori je nakon utakmice kazao kako su suci u drugom poluvremenu dozvolili grublju igru, ali dodaje kako "ne bi o suđenju."

"Pobijedili smo, idemo dalje, sutra Srbija i Crna Gora. Moramo se dobro odmoriti, jer smo koma svi. Treba se dobro pripremiti, jer ulazak u polufinale bio bi uspjeh, samo takav." - kazao je Vori.

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 15:30h, a tekstualni prijenos pratite uživo na Indexu.

S.H./

Pročitajte više