Eduardo dobio radnu dozvolu

EDUARDO DA SILVA dobio je konačno radnu dozvolu, te će Arsene Wenger moći na njega računati i u svim utakmicama na engleskom tlu.

U Arsenalu su svi nestrpljivo iščekivali očitovanje Home office-a o Euardovoj sudbini. Nakon što je danas održano očitovanje na kojem je Arsenalova uprava izložila argumente zašto bi Da Silva trebao zaigrati u Premier ligi, nekoliko sati se čekalo na konačnu odluku.

Najnestrpljiviji su bili navijači, ali većina njih vjerovala je u pozitivan ishod. Slično je razmišljao i menadžer Arsenalove momčadi Arsene Wenger: "Da Silva ima 50 % odigranih utakmica za nacionalnu momčad, što je samo po sebi veliki uspjeh. Igrao je sve utakmice u ovoj godini stoga mislim da će odluka biti neizvjesna."

"U posljednje su vrijeme u Premier ligu došli neki igrači koji nisu imali niti jedan nastup za nacionalnu momčad, a dolazili su iz slabijih nogometnih zemalja nego što je Hrvatska", dodao je Wenger.

Iako je Wenger naglasio da će Eduarda poslati natrag u Hrvatsku ako mu se ne odobri radna dozvola, čini se da Francuz ne vjeruje u takvu opciju, "Ipak mislim da imamo realnu šansu i vjerujem u pozitivan rezultat", zaključio je Wenger.

Tako je i bilo, pa ćemo Dudua, vjerujemo, često gledati od samog početka Arsenalovih utakmica na engleskom tlu.

Pročitajte više