Eduardo važe ponudu Fenerbahčea

NIJE TAJNA da u Maksimirskoj 128 već neko vrijeme razmišljaju o načinu na koji će zaustaviti odlazak svojih najvećih zvijezda u inozemstvo. Pitanje je koliko će dugo Zdravko Mamić odbijati basnoslovne ponude, pravdajući se snom o europskom Dinamu.

Čini se da šuškanje milijuna Mamića nije ostavilo ravnodušnim, pa se prije nekog vremena zaputio prema Turskoj, gdje je, barem prema pisanju turskih medija, sve spremno za doček naturaliziranog Brazilca, najtalentiranijeg igrača koji trenutno stanuje na Maksimiru.

Iako Eduardo Da Silva tvrdi da o ponudama čita samo iz novina, teško je povjerovati da ga je zaobišla i službena potvrda Fenerbahčea u visini od 6,5 milijuna eura. Kako piše Turkish Daily News, iz Fenerbahčea bi prema Newcastleu ove zime trebao otići napadač Tuncay Sanli, stoga nije upitno da će Turci i dalje inzistirati na dogovoru oko Eduarda.

Napadač Dinama i naše mlade reprezentacije, unatoč golemoj želji da s maksimirskim klubom zaigra u Ligi prvaka, ne bi imao ništa protiv odlaska u Fenerbahče, naravo, ako se klubovi dogovore. Iako mu ugovor u Dinamu traje još 3,5 godine, rođeni Brazilac je po prvi puta dao nagovijestiti svoj odlazak iz Zagreba. Ne krije ni da ga sve više privlače Francuska i Španjolska.

"Ponuda za Eduarda će biti, mi se od toga ne možemo niti želimo braniti. No, on će do daljnjeg ostati igrač Dinama jer se uklapa u skupinu igrača potrebnih za ostvarenje našeg cilja." - za Index je kazao Siniša Jagodić, član Uprave Dinama.

Pročitajte više