Eintracht kupuje Osječanina Karla Primorca!?

NAPADAČ NK Osijeka Karlo Primorac nalazi se na probi u bundesligašu Eintrachtu iz Frankfurta gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice prije odluke o angažmanu.

Primorac je dio Osijekove prve momčadi već četiri sezone, a ove jeseni se, zbog velikog broja igrača na njegovoj poziciji, nije naigrao. Nastupio je tek 5 puta, a zabio jedan pogodak.

Osječki prvoligaš najavio je uoči početka prijelaznog roka kako su svi igrači koji konkuriraju za mjesto u napadu na prodaju. Spremni su prodati "starije" igrače kako bi zaradili nešto novca i dali mjesta talentiranim mladićima kojih u osječkoj školi ima mnogo. Primorac, inače 25-godišnjak, tako ima priliku nastaviti karijeru u Bundesligi, uspije li ispuniti očekivanja tamošnjeg trenera i klupskih čelnika.

"Dobar je igrač, ali nije golgeter. Promatrat ćemo ga ovih dana i vidjeti hoćemo li ga zadržati", kazao je trener Michael Skibbe.

Primorac je ugovorom vezan za Osijek do sljedećeg ljeta i ovo je dobra prilika da klub na njemu zaradi barem dio od 400 000 eura na koliko ga procjenjuje Transfermarkt.

Pročitajte više