Ekskluzivno iz Castellona: Španjolce oduševio Luka Modrić

DINAMO je u četvrtak popodne igrao prijateljsku utakmicu sa španjolskim drugoligašem Castellonom, a Španjolcima se najviše svidio Dinamov vezni igrač Luka Modrić.

Iako smo mislili kako će Eduardo da SIlva ponijeti epitet igrača utakmice jer je zabio jedina dva pogotka na utakmici, tajnik španjolskog drugoligaša Pepe More kazao nam je da je njih oduševio igrač s brojem 10, kojem ne znaju ime. Broj 10 na dresu jučer je imao Luka Modrić.

Utakmica je, prema Španjolcima, bila regularna, igralo se fer, i nemaju nikakvih prigovora na goste iz Zagreba. Dinamo nije igrao loše, no oni niti ne znaju kako Dinamo inače igra pa nisu mogli reći ništa više o Dinamovoj igri.

Pitali smo ih i kako im se činio Costa Anderson, objasnili smo im da je to skupo Dinamovo pojačanje pa sve najviše interesira je li Dinamo dobro postupio što je kupio ovog Brazilca. Pepe nam je kazao kako je Costa igrao vrlo dobro za kratko vrijeme koliko je bio u igri, te da je pun elana i entuzijazma, no fizički nije spreman. Dodao je da Anderson ima potencijala.

Dinamo će na pripremama u Španjolskoj igrati još dvije utakmice. Jednu 25. siječnja, no još ne znaju protiv koga. Mogući protivnici su im Sparta i Levante. Druga pripremna utakmica igrat će se 28. siječnja.

A.H.

Pročitajte više