El pistolero Arenas: Pogriješio sam kad sam donio četiri pištolja u svlačionicu


TRENUTNO prva priča NBA lige nisu genijalci poput Kobe Bryanta ili LeBrona Jamesa, već obračun pištoljima u svlačionici Washington Wizardsa.


New York Post je prvi objavio događaje s Badnjaka u svlačionici Washingtona, kada su po njihovim informacijama, dvojica suigrača, Gilbert Arenas i Javaris Crittenton, jedan na drugog uperili pištolje.

Razlog je bila prijašnja oklada, odnosno neizvršenje iste, ali su nakon toga takve informacije odbačene kao istinite. Uglavnom ih je pobio Arenas, najbolji košarkaš Washingtona posljednjih godina, kao i jedan od najboljih šutera NBA lige.

Arenas se u ponedjeljak susreo i sa sudačkim timom koji vodi ovaj slučaj, te je iznio svoju istinu o događajima.

"Kao prvo, kajem se, jer sam grdno pogriješio. U pitanju je bila šala, ali se definitivno ne smijem niti šaliti kada su pištolji ili bilo koje oružje u pitanju. Nisam niti malo ponosan na ovo, ali je činjenica da se nije radilo o svađi, da nije bilo prepirke, niti uperenih pištolja, već je sve ispalo kao jako loša šala", rekao je Arenas i nastavio:

"Moja velika pogreška je već ona kada sam odlučio donijeti četiri pištolja u klupsku svlačionicu. No, stalno moram ponavljati, da su uvijek bila ne napunjena i bez metaka. Maknuo sam ih iz vlastite kuće jer nisam želio da budu blizu moje djece. Očigledno nisam napravio mnogo bolju stvar preseljavajući ih u svoj ormarić u svlačionici".

Arenas je nastavio:

"Ponavljam, moji pištolji nisu napunjeni, ali se isto tako ispričavam svima jer sam napravio krivu stvar. Ispričavam se suigračima, klupskom vodstvu, vodstvu NBA lige, našim navijačima i svima koji prate NBA ligu. Nisam napravio potez za primjer i kajem se zbog toga".

Javaris Crittenton je, preko svog odvjetnika, samo izjavio da "ne snosi nikakvu krivicu u svemu", ali se očekuje i njegov dolazak pred sud.

Pročitajte više