Embiid ubacio 50 i to zasjenio ovim potezom. Unio se suparniku u lice i prijetio mu

Foto: Profimedia

PHILADELPHIA 76ERSI pobijedili su New York Knickse 125:114 i u seriji prvog kruga doigravanja Istočne konferencije NBA lige smanjili zaostatak na 1:2. Najzaslužniji za slavlje 76ersa bio je Joel Embiid, no istaknuo se tijekom igre i nesportskim potezom.

Aktualni MVP lige ubacio je čak 50 koševa i imao osam skokova u trećoj utakmici protiv Knicksa. U prvoj se zaustavio na 29, a u drugoj na 34. No ono o čemu se priča nakon susreta napravio je tijekom jedne obrambene akcije.

Nesportski potez

Embiid je pokušao iznuditi prekršaj suparnika u napadu i pao je na parket ispod koša. U nastavku akcije do ofenzivnog skoka pokušao je doći Mitchell Robinson, a u tom trenutku Embiid ga je rukama obujmio oko nogu. Robinson je pao. Uslijedila je gužva na terenu, Embiid se unosio Robinsonu u lice i tražio sukob riječima: "Što ćeš napraviti!?"

VIDEO: Arena Sport

Dodajmo da je Tyrese Maxey ubacio 25 poena i imao sedam asistencija za 76erse, dok je kod Knicksa najbolji bio Jalen Brunson s 39 koševa i 13 asistencija. Bojan Bogdanović je za poraženu momčad odigrao 13 minuta i postigao pet koševa.

Pročitajte više