Emery u Mostaru: Modrić igrao za Zrinjski? Nisam znao

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

ASTON VILLA od 18:45 kod Zrinjskog igra utakmicu zadnjeg kola Konferencijske lige. Tim povodom medijima se obratio Unai Emery. Baskijski trener sjajno vodi hit-momčad iz Birminghama. Villa je u zadnje vrijeme pobijedila Manchester City i Arsenal, zbog čega je na trećem mjestu u Engleskoj. U skupini KL-a je prva s 12 bodova. Druga je Legija iz Varšave s 9, a trećeplasirani AZ Alkmaara sa 6 bodova. Posljednjeplasirani Zrinjski ima 3 boda te se oprostio od Europe. 

"Ovo je posljednji susret u grupnoj fazi Europe. Naravno, ako želimo biti prvi u skupini, moramo minimalno uzeti jedan bod u Mostaru", rekao je Emery i dodao: "Zrinjski je ovdje pokazao velik karakter protiv AZ-a pobijedivši ga velikim preokretom nakon što je gubio 0:3 na poluvremenu, ali i na Villa Parku, gdje je pao tek u 94. minuti susreta. Očekujem da će Zrinjski biti motiviran i protiv nas na svom terenu. Poštujem ih i taktički mislim da je to dobra momčad."

Emeryju je tada jedan od novinara postavio pitanje zna li da je za Zrinjski nastupao i Luka Modrić. Odgovorio je: "Stvarno? Nisam to znao."

Pročitajte više