Emotivna objava obitelji Jokić. Pogledajte poruku njegove žene, braće i kćeri

Screenshot: Twitter/Denver Nuggets

NIKOLA JOKIĆ po treći je put proglašen najkorisnijim igračem NBA lige. Srpski centar Denver Nuggetsa nagradu MVP osnovnog dijela sezone u NBA ligi osvajao je 2021. i 2022. godine, a nakon što je lani odveo Nuggetse do naslova i bio MVP finala, sad je ponovno izabran za najkorisnijeg igrača.

Jokić, čija je momčad trenutačno u drugom krugu doigravanja Zapadne konferencije, sezonu je zaključio s prosjecima od 26.4 koša, 12.4 skoka i 9.0 asistencija po utakmici. To mu je donijelo 926 bodova u glasovanju i uvjerljivo je slavio ispred zvijezde Oklahoma City Thundera Kanađanina Shaia Gilgeousa-Alexandrea i Slovenca Luke Dončića iz Dallas Mavericksa.

"Iza ožiljaka i osmijeha leži rad"

Denver je nakon što je Jokić proglašen najboljim na svojim društvenim mrežama objavio emotivan video u kojem se pojavljuje njegova obitelj, a tekst u njemu čita Nikolina supruga Natalija“. Sve završava poljupcem koji šalje njihova kćer i govori "volim te tata".

"Za druge nevjerojatan talent. Za nas nesebičan obiteljski čovjek. Oni koji ga ne poznaju vide ga kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog, ali mi smo ga uvijek smatrali nevjerojatnim", započinje Jokićeva supruga u videu naslova Kako je nevjerojatno postalo moguće.

Možda vam je čudno da je ponosni Srbin, draftiran kao 41., ostvario nešto što su ostvarili samo rijetki, ali sve je moguće ako ispravno odigrate s kartama koje imate. Iza ožiljaka i osmijeha leži rad, leži vjerovanje da ćeš biti velik. A mi ćemo uvijek vjerovati u našeg sad trostrukog MVP-a", istaknula je Natalija Jokić.

Pročitajte više