Engleska baza za SP bit će gotova 2013.!?

ENGLESKA nogometna reprezentacija će očigledno imati velikih problema tijekom Svjetskog prvenstva, jer njihova baza tijekom natjecanja zasad nije niti blizu završetka. Osim što trenutačno baza izgleda u pravom ruševnom stanju, dobili su još jednu pesimističnu najavu od tamošnjih ljudi. Naime, baza će biti gotova 2013. godine, prenosi engleski tabloid The Sun.

Ako se u svemu može izvući dobra vijest onda ju je ponudio šef organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva Danny Jordaan. "Engleski nogometaši, njihovo stručno vodstvo i navijači ne moraju strahovati. Rečeno nam je da su im dovoljni hotel i dva trening terena, a to je sada već spremno za prihvat. Ostatak objekta nije dovršen, ali to ne mora zabrinjavati naše goste", rekao je Jordaan i dodao:"Da, istina je. Taj se dio planira okončati 2013. godine."

Engleski je izbornik Fabio Capello, zajedno s dijelom čelnika Engleskog nogometnog saveza, posjetio tlo domaćina Svjetskog prvenstva, te nije ponudio nikakve nezadovoljne komentare na viđeno. No, definitivno je engleska javnost ljubomorna (i ljuta na Engleski nogometni savez) što je napravio loš odabir. Njihovu drugu opciju za bazu su uzeli Argentinci, koji su iznimno zadovoljni time kako će izgledati njihov "novi dom", dok je Njemačka također "ukrala" jednu od engleskih opcija. Njemačka baza, pak, izgleda kao raj na zemlji s plivalištima, vrhunskim hotelom, bezbrojnim sadržajima... Englezi će, pak, spavati među dizalicama i probijati se do treninga pored radnika.

Pročitajte više