Engleski mediji: Gerrard i Lampard naplatili dugove

PRVE reakcije engleskih medija nakon utakmice nude silno zadovoljstvo engleskom igrom, plasmanom na SP, ali i činjenicom da su nam konačno uzvratili za poraze u kvalifikacijama za Euro.

"Iako im je nakon remija Ukrajine u Bjelorusiji za plasman na Svjetsko prvenstvo trebao samo bod, izabranici Fabija Capella demolirali su reprezentaciju Hrvatske. Gerrard i Lampard s po dva gola i Rooney uništili su sve hrvatske na nade pred gotovo 90 tisuća gledatelja", piše Sun.

"Lampard i Gerrard, dvojac koji je preživio onaj težak poraz na Wembleyu prije dvije godine, večeras su se dvama pogocima osvetili za sramotu koju je tada Englezima nanijela Hrvatska", piše Daily Star.

"Engleska se plasirala na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Africi u fantastičnom stilu, pregazivši jaku Hrvatsku na Wembleyu sa čak 5:1. Hrvati su prije dvije godine Englesku izbacili s Eura, ali večeras nije bilo nikakve šanse da se takvo nešto dogodi. Od prve do zadnje minute to je bio jednostran susret, u kojem su se prilike redale pred hrvatskim golom", piše BBC.

Pročitajte više