Engleski napadači sprdali Richarlisona. Ovako im je on odgovorio

Foto: EPA

NAPADAČ Tottenhama Richarlison našao se na udaru kritika zbog loše forme u kojoj igra već neko vrijeme. Kritizirali su ga engleski napadači Callum Wilson i Michail Antonio. Prozvali su ga jer smatraju da je prošlog mjeseca pretjerano slavio gol u porazu Tottenhama od Liverpoola.

Brazilac je u sudačkoj nadoknadi izjednačio rezultat na 2:2 i tako došao do prvog gola u Premier ligi ove sezone, a proslavio je tako što je skinuo dres i izveo "pijetlov ples", rugajući se navijačima Liverpoola. Samo nekoliko trenutaka kasnije Diogo Jota je zabio za 3:2 i pobjedu Liverpoola.

"Dao je četiri gola ove sezone, od toga tri iz zaleđa, ali zato je svaki put skinuo dres", rekao je Antonio The Footballer‘s Football Podcastu, a Wilson se nadovezao. "Ima četiri žuta, uskoro će dobiti suspenziju", rekao je Wilson, nakon čega su se obojica nasmijali.

Odgovorio im je komentarom

Richarlison je na TikToku naišao na video u kojem ga ovaj dvojac komentira pa je i sam ostavio komentar. "Koliko golova vas dvojica imate na Svjetskom prvenstvu?" napisao je i dodao emotikon ušutkavanja.

Naime, Brazilac im je predbacio činjenicu da je on na Svjetskom prvenstvu u Kataru postigao tri gola u četiri utakmice, a oni nisu ni blizu tome. Antonio nikad nije ni zaigrao na SP-u s Jamajkom, a Wilson je dva puta ulazio s klupe u Kataru za Englesku i nijednom nije zabio.

Pročitajte više