Engleski navijači o utakmici Hrvatska - Engleska

NA FORUMU stranica BBC News engleski navijači iznose svoje razmišljanja o predstojećoj utakmici Hrvatske i Engleske, kao i o utakmici Hrvatska - Francuska. Prenosimo neke od komentara.

"Da li se to samo meni čini, ili je Francuska tokom cijele utakmice izgledala kao da može pregaziti Hrvatsku, kad god to požele? No, ipak sam zabrinut zbog utakmice protiv Hrvatske u ponedjeljak, izgledali su donekle pristojno u napadu." - Simon Bond.

"Francuskoj je trebala igra rukom za pobjedu. No, Hrvatska je napravila grešku kao i Engleska, pri onom pasu prema nazad. Želim prolaz Engleske ali me brine što su joj Švicarci zadavali probleme sa 10 igrača. Nadam se da čuvaju najbolje što imaju za utakmicu protiv Hrvata." - Francis Sales.

"Bez obzira na ishod utakmice Francuska - Švicarska, Francuzi idu dalje. Englesku još čeka utakmica protiv Hrvatske. Jesu li Englezi spremni za susret protiv tako napadački orijentirane momčadi?" - Blaz WaBlaz.

"O da, Engleska će biti spremna za Hrvatsku. David James bi čak mogao ubilježiti svoju prvu uspješnu obranu na prvenstvu!" - Pass_n_move.

"Protiv Francuza su Englezi tokom cijele utakmice bili lošija momčad, branili su se cijelo drugo poluvrijeme i nisu imali nijedan ozbiljniji napad. Francuska je bila bolja momčad cijelo vrijeme. A sada nas čekaju Hrvati i želim nam puno sreće jer je Hrvatska izrazito napadačka momčad." - Smithboy.

"Engleska je izgledala čvrsto protiv Švicaraca. Ne vidim kako bi Hrvati mogli postići dva gola protiv nas. Mislim da ćemo proći dalje. Žao mi je što će proći ili Engleska ili Hrvatska, jer su obje momčadi zaslužile četvrfinale. Francuska je vrlo lako mogla završiti s 0 bodova nakon dvije utakmice." - Chelsea Fan.

"Nakon lošeg prvog poluvremena, Francuska je podcijenila Hrvatsku i kad je Hrvatskoj nepravedno dodijeljen penal (zaista nisam vidio prekršaj na Rossi), Francuska je izgledala zbunjeno i iznenađeno. Ali stvari su jasne, Hrvatska nema šanse protiv Engleske unatoč simpatičnoj zadnjoj utakmici." - Jose Dos Brevnos.

"Da Engleskoj treba pobjeda za prolaz, bio bih zabrinut, ali pošto nam treba samo remi, mislim da će sve biti u redu. Hrvatska je izgledala vrlo čvrsto i samouvjereno, ali njihovi napadači me nisu impresionirali." - Paul Tapner.

"Utakmica protiv Hrvatske neće biti laka. Mislim da je Hrvatska dosad igrala ispod svojih mogućnosti i da će biti izuzetno tvrd protivnik Englezima u ponedjeljak. Još od ždrijeba sam mislio da će upravo ta utakmica biti odlučujuća i osobno vjerujem da će Hrvatska dobiti Englesku, iako se nadam da griješim. Utakmica s Hrvatima biti će zaista velika, a engleski mediji podcjenjuju Hrvatsku. Navijajte za Englesku u ponedjeljak, trebat će im. "  - Ince.

"Ako je suditi po utakmici Hrvatska - Francuska, bit će vrlo teško pobijediti Hrvate. Čvrsti su i dobri u obrani i napadu, a Francuzi se mogu smatrati sretnima što nisu izgubili." - Collin Hills.

Pročitajte više