GARETH BALE

Englezi: Bale je bijesan, ne putuje s Realom u Njemačku

Foto: Getty Images / Guliver Images

GARETH BALE neće putovati s Realom na prijateljski turnir u njemačkom Münchenu nakon što je njegov prelazak u Kinu blokirala Uprava kluba.

Sve je već bilo dogovoreno između Velšanina i Jiangsu Suninga, ali predsjednik Reala Florentino Perez otkazao je transfer u posljednji trenutak nakon što je zahtijevao odštetu od Kineza.

"Bale je bijesan zbog načina na koji ga tretiraju Zinedine Zidane i Florentino Perez. Zidane mu sigurno neće dati minutažu", piše engleski Telegraph.

Ostanak u Realu najvjerojatnija opcija

Nadodaju kako iz Baleovog tima ne vjeruju da će se odlazak iz Reala materijalizirati u ovom prijelaznom roku pa je ostanak najvjerojatnija opcija.

U tom slučaju Velšanin će tjedno primati plaću od 650 tisuća eura, a neće igrati nogomet. Otkad se Zidane vratio u klub, jasan je u svom naumu da se riješi preplaćene zvijezde, što je potvrdio i nedavno na pripremama kazavši da bi za sve bilo najbolje da Bale što prije napusti klub.

Zanimljivo, s Baleom nikada nije imao razgovor kako bi mu objasnio zašto ga ne želi u ekipi, ali najvjerojatniji razlog je njegova prevelika plaća s obzirom na ono što pruža na terenu.

Ugovor s Realom mu traje još tri godine.

Pročitajte više